Zeynep Eryiğit

Zeynep Eryiğit is psychiater en volgt momenteel een verdiepingstraject bij de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP) om zich te specialiseren in psychoanalytische psychotherapie.

Zij studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar medische specialisatie tot psychiater voltooide zij aan de Parnassia Academie in Den Haag. Sinds 2012 heeft zij op verschillende GGZ-afdelingen gewerkt als arts (in opleiding tot psychiater). Zij heeft ervaring met interculturele problematiek, ADHD, angststoornissen, depressieve stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Na het afronden van haar opleiding tot psychiater heeft zij zich verdiept in in Schematherapie, Mentalisation Based Treatment (MBT), Affect Fobie Therapie (AFT), Dynamische Interpersoonlijke Therapie en Dialectische Gedragstherapie. Zij werkt op dit moment bij de Parnassia Groep, PsyQ, afdeling persoonlijkheidsstoornissen als psychiater en regiebehandelaar en voert farmacotherapeutische en psychotherapeutische behandelingen uit. Zij geeft supervisie en mentoraat aan assistenten in opleiding tot psychiater en werkbegeleiding aan psychologen. Zij biedt behandelingen aan in het Nederlands, Engels en Turks.

Werkgebieden: angst- en paniekklachten, depressieve klachten, identiteitsproblematiek, intercultureel- en acculturatieproblematiek, slaapproblemen, emotieregulatie- en persoonlijkheidsproblematiek.

Zij heeft geen contracten met verzekeraars en voldoet aan de door de overheid gestelde eisen als vrijgevestigde psychiater. Per mail kunt u een folder opvragen en krijgt u informatie of er plek is. Ze werkt niet met een wachtlijst.

Registraties:
BIG- registratienummer Psychiater 99915658101

Werkgebieden:

Angst- en paniekklachten • Depressieve klachten  • Identiteitsproblematiek • Interculturele- en acculturatieproblematiek • Slaapproblemen • Emotieregulatie- en persoonlijkheidsproblematiek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.