Nelleke Huson

Nelleke Huson is klinisch psycholoog/psychotherapeut. Momenteel specialiseert zij zich in de psychoanalytische psychotherapie bij de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP). Daarnaast is zij supervisor van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP). 

Zij studeerde culturele antropologie en psychologie aan de Universiteit Utrecht. Zij voltooide de postdoctorale opleidingen tot Gezondheidszorg Psycholoog en Klinisch Psycholoog. Daarna heeft zij zich laten scholen in o.a. Schema (groeps) therapie, Affect Fobie Therapie (AFT) en Dialectische Gedragstherapie. In 2020 is zij gestart met de opleiding tot Psychoanalytisch Psychotherapeut.

Sinds 2014 heeft ze een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk. Ze behandelt mensen met spanningsklachten, angst- en somberheid, levensfase – en identiteitsproblematiek, werk- en studieproblemen en trauma. Daarnaast geeft ze in deze praktijk groepspsychotherapie (AFT).

Van 1998 tot 2023 heeft ze binnen verschillende GGZ centra (GGZ Delfand, Altrecht, GGZ-nhn, Parnassia Groep) gewerkt waar ze ervaring opgedaan heeft met o.a. (neuro)psychodiagnostisch onderzoek, behandelen van stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, interculturele problematiek middels verschillende vormen van individuele- en groepspsychotherapieën.  Sinds 2014 combineerde het werken in haar eigen praktijk met haar werk als klinisch psycholoog en regiebehandelaar binnen PsyQ Haaglanden op de afdeling Persoonlijkheidsstoornissen. Bij de Parnassia Groep in Den Haag was ze ook werkzaam als opleider. Aan GZ psychologen (i.o.), psychotherapeuten (i.o.), klinisch psychologen (i.o.), Verpleegkundig specialisten (i.o.) en artsen in opleiding tot specialist geeft ze supervisie.

Zij heeft geen contracten met verzekeraars en voldoet aan de door de overheid gestelde eisen als vrijgevestigd klinisch psycholoog/psychotherapeut. 

BIG -registratienummer GZ -psycholoog/Klinisch Psycholoog: 2905493492
BIG -registratie psychotherapeut: 49054934916

Werkgebieden:

Spanningsklachten • Angst- en somberheid Levensfase – en identiteitsproblematiekWerk- en studieproblemenTrauma, verlies en rouw

Praktijkadres

Nobelstraat 1B en C
2513 BC Den Haag

Telefoon

+31 6 15288355

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.