Sasja de Vos

Sasja de Vos is klinisch psycholoog en psychotherapeut.

Sasja de Vos studeerde klinische psychologie aan de universiteit Leiden, waarna zij de postdoctorale opleidingen tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut voltooide.  Op dit moment volgt zij de specialistische opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut.

Sasja heeft bij verschillende grote GGZ-instellingen gewerkt waar zij ervaring heeft opgedaan met de behandeling van zowel ouderen als volwassenen binnen een breed spectrum van psychiatrische problematiek in ambulante, deeltijd en klinische setting. Naast klinisch werk is zij een aantal jaar werkzaam geweest als manager bij GGZ Rivierduinen, waar zij medeverantwoordelijk was voor de innovatie en de implementatie van behandelprogramma’s voor stemming- en angstklachten. Verder is zij supervisor en werkbegeleider geweest van GZ-psychologen (i.o.) en klinisch psychologen (i.o.).

Sasja haar interesse verschoof steeds meer van de kwaliteit van de behandelmethode naar de kwaliteit van de behandelrelatie en de centrale rol die deze inneemt in het behandelproces. Zij is zich verder gaan specialiseren in de psychoanalytische psychotherapie om beter te kunnen begrijpen wat er op bewust en onbewust niveau in deze relatie gebeurt en de link die dit mogelijk heeft met huidige en vroegere problematiek van patiënt.

Sasja is sinds 2020 werkzaam in haar eigen praktijk, waarbij zij is aangesloten bij Transparant, centrum voor GGZ in Leiden. Met veel plezier behandelt zij mensen met langdurige stemming en angstklachten, veelal voortkomend uit problemen die zij ervaren in het contact met zichzelf en/of met anderen, waardoor gesproken kan worden van persoonlijkheidsproblematiek. EMDR kan onderdeel uitmaken van de behandeling als er sprake is van psychotrauma.

Registratie
GZ-psycholoog/ Klinisch psycholoog BIG: 79909590025
Psychotherapeut BIG: 99909590016

Lid van

  • Ned. Ver. voor gezondheidszorg psychologie en haar specialismen (NVGzP)
  • Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen (NVP)
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN)
  • Nederlandse vereniging voor psychoanalytische psychotherapie (NvPP, aspirant lid)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.