Kees de Vries

Kees de Vries is klinisch psycholoog en psychotherapeut.

Kees de Vries studeerde klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht en voltooide postdoctorale opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Vervolgens specialiseerde hij zich in de psychoanalytische psychotherapie.

Hij werkte op verschillende afdelingen van GGZ-instellingen waar hij ervaring heeft opgedaan met het behandelen van een breed spectrum aan psychische klachten. Hij is opgeleid in verschillende behandelvormen maar voelde zich het meeste thuis in de psychoanalytische traditie wegens haar focus op onderliggende processen en de ambitie op een fundamenteler niveau kennis te maken met alles wat innerlijk beleefd wordt. Hij bestudeerde ook verschillende hiervan afgeleide behandelvormen zoals transference-focused psychotherapy (TFP) en intensive short-term dynamic psychotherapy (ISTDP).

Kees de Vries combineert de individuele behandelingen in zijn vrijgevestigde praktijk met een rol als regiebehandelaar en groepstherapeut in een behandelkliniek voor ernstige persoonlijkheidsstoornissen.

In het BIG-register kunt u hem vinden onder nummer 39918283125 (klinisch psycholoog) en nummer 59918283116 (psychotherapeut). U kunt hem verder vinden in de registers van de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP), TFP Nederland, en de Nederlandse en internationale Vereniging voor schematherapie (respectievelijk VSt en ISST). Hij is verder lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP). Een overzicht van zijn opleidingen en werkervaringen vindt u op www.linkedin.com/in/kdvrs. De vrijgevestigde praktijk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73463515 en heeft de AGB-code 94066020. Het kwaliteitsstatuut is in te zien via www.kiezenindeggz.nl 

Contactinformatie:

K. de Vries Psychotherapie

Van Boetzelaerlaan 136
2581 AX Den Haag

www.keesdevries.com
contact@keesdevries.com

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.