Linda van Mil

Linda van Mil is klinisch psycholoog, psychoanalytisch psychotherapeut en diagnosticus. Zij is gespecialiseerd in complexe psychodiagnostiek en langer durende behandelingen bij complexe psychische en -traumagerelateerde stoornissen, waarbij mensen in het dagelijks leven en binnen relaties oude patronen herhalen.

Naast haar werk als behandelaar geeft zij supervisie aan collega’s in opleiding over diagnostiek en psychoanalytische psychotherapie. Zij is erkent docent en supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie (NVPP), de Nederlandse vereniging voor psychotherapie (NVP) en de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP).

Tijdens haar werk als HBO-Verpleegkundige raakte zij steeds meer geïnteresseerd in de belevingswereld van haar cliënten en is zij psychologie gaan studeren.  Zij studeerde zij af in de Klinische en Gezondheidszorgpsychologie aan de Universiteit van Leiden, waarna ze 4 jaar als Gezondheidszorg Psycholoog werkte. Naast haar functie als behandelaar bekleedde zij ook anderhalf jaar een managementfunctie. Tijdens de specialistische opleiding tot Klinisch Psycholoog heeft zij zich binnen de afdeling Psychotrauma van PsyQ in Den Haag en het Centrum Intensieve Behandeling / Top Referent Trauma Centrum Palier in Den Haag verdiept in traumagerelateerde stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Waarna zij op deze afdeling als Klinisch Psycholoog en hoofdbehandelaar van de gesloten kliniek werkte. Hiernaast volgde zij de specialistische psychoanalytische psychotherapie opleiding van de NVPP waar zij nu zelf les geeft.

Op dit moment verdeelt zij haar aandacht tussen haar eigen praktijk Sensim, het docentschap en het Psychodiagnostisch Centrum van PsyQ in Den Haag.

BIG -registratienummer GZ -psycholoog/Klinisch Psycholoog: 89052970225        BIG -registratie psychotherapeut: 19052970216

 

 

Praktijkadres

Nieuwe Parklaan 17,
kamer 2.17A
2597 LA Den Haag

Telefoon

06 – 36 20 74 66

Werkdagen

Maandag t/m donderdag

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.